ALBANKA SA KOSOVA PROVOCIRA: Dua Lipa razbesnela Srbe!

Autor:

Sport

23.06.2018

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanska pevačica albanskog porekla Dua Lipa provocirala je Srbe pošto je na društvenim mrežama objavila sliku kako švajcarski fudbaleri Granit Džaka i Đerdan Šaćiri slavili pobedu nad Srbijom tako što su simulirali "orla" koji se nalazi na zastavi Albanije.

RepublikaFoto: instagram.com/dualipa/

Srbija je izgubila od Švajcarske 2:1 posle preokreta. Golove za Švajcarsku postigli su Džaka i Šaćiri, koji su albanskog porekla.

Lipa je objavila sliku kako dvojica švajcarskih fudbalera albanskog porekla slave golove uz zastave Albanije i tzv. Kosova.

Foto: instagram.com/stories/dualipa

Jedna od najpopularnijih pevačica u svetu pevala je u Kijevu uoči finala Lige šampiona između Reala i Liverpula.

Dua Lipa je albanskog porekla sa Kosova. Njeni roditelji su se početkom 1990-tih godina iz Prištine preselili u London gde je rođena 1995. godine.

Ovaj potez osudile su brojne poznate ličnosti iz Srbije, među njima i pevačica Goca Tržan, koja je na Tviteru zatražila da se zabrani puštanje pesama Due Lipe na našim radio stanicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading