Peti: Nejmar mi ide na živce!

Autor:

Sport

22.06.2018

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši francuski fudbaler Emanuel Peti izjavio je da je veliki navijač Nejmara, ali je istakao da Brazilac stalno "plače" na terenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar se nije proslavio na startu Mundijala

Brazil je na otvaranju Mundijala odigrao 1:1 sa Švajcarskom. Nejmar je na ovom meču čak 10 puta fauliran.

- Ono što smo videli u ranoj fazi utakmice Švajcarske i Brazila je mali deo potencijala Brazila, znamo da mogu da igraju tako. Švajcarska je igrala hrabro i borili su se jedan za drugog. Taktički su dobro odradili i zaslužili su bod - rekao je Peti i dodao:

- Nejmar mi ide na živce, veliki sam njegov navijač, ali je stalno kukao na terenu. Nije trčao, trudio se dovoljno za tim i samo se kretao kad je imao loptu u nogama. Imam utisak da su njegovi saigrači pokušavali da mu stalno dodaju loptu na isti način kako Argentinci rade sa Lionelom Mesijem.

Peti kaže da Nejmar nije spreman za Mundijal.

- Ni psihički nije delovao spremno, mogli smo da vidimo koliko je bio nervozan na terenu. Nije mogao da podnese fizički kontakt od protivnika i vratio se onome što je radio cele sezone u PSŽ - istakao je Francuz, koji je 1998. godine osvojio SP.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading