ARGENTINA U DEPRESIJI POSLE PORAZA: Sampaoli moli navijače za oproštaj

Autor:

Sport

22.06.2018

07:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalera Argentine Horhe Sampaoli tražio je od navijača da oproste zbog poraza od Hrvatske na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Argentine posle poraza od Hrvatske

Hrvatska je deklasirala Argentinu rezultatom 3:0 u drugom kolu Svetskog prvenstva.

- Prvo i najvažnije je to da molim navijače za oproštaj. Emotivno smo slomljeni. Realnost argentininog tima je brilijantnost Lionela Mesija. Ova ekipa nije čvrsta koliko bi trebalo da bude - rekao je Sampaoli i dodao:

Ključ našeg poraza je vezan za moju odgovornost jer sam trener. Da sam drugačije postavio stvari, možda bi stvari bile bolje. Teško je nastaviti napred, bez potrebne motivacije. Neki igrači se verovatno nisu prilagodili formaciji. Veoma sam pogođen porazom i verovatno nisam razumeo utakmicu kako je trebalo.

Sampaoli je na konferenciji za novinare posle utakmice bio žestoko na meti medija iz Argentine.

Argentinski mediji proglasili su "dan žalosti" posle poraza vicešampiona sveta.

- Katastrofa, jednom nogom smo već van Mundijala. Argentina je ponižena, a Leo Mesi se nije ni pojavio na utakmici - navodi "Klarin".

 

 

- Sramota - kratak je i jasan "La Nacion", dok list "Ole" kao glavnog krivca ističe argentinskog golmana, koji je poklonio loptu Anti Rebiću za prvi gol Hrvatske. 

- Reprezentacija Argentine pala je u beskrajni ponor. Preostaje nam samo da pobedimo Nigeriju i molimo se da ćemo na mala vrata proći grupu. Međutim, to će da bude teško pošto u ovom timu nema vođe, autoriteta - dodaju argentinski mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading