Švajcarci se uplašili: NOVINARIMA IZ SRBIJE ZABRANILI PITANJA!

Autor:

Sport

21.06.2018

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki skandal na konferenciji za medije švajcarske fudbalske selekcije.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Švajcarci kukavički izbegli pitanja naših novinara

Na konferenciji na kojoj su se pojavili selektor "sajdžija" Vladimir Petković i golman Jan Somer, novinarima iz Srbije nije dozvoljeno da postavljaju pitanja.

Članovi selekcije našeg narednog protivnika namerno su ignorisali podignute ruke naših kolega iz Srbije, a jedino je bilo dozvoljeno izveštačima RTS-a da postave dva pitanja.

Očigledno su se u taboru Švajcarske uplašili škakljivih pitanja, iako su dan ranije selektor Mladen Krstajić i fudbaleri Duško Tošić i Dušan Tadić bili na raspolaganju svima i nikoga nisu stavili u ovakav podređen položaj.

Ipak, selektor Petković je biranim rečima govorio tokom konferencije o srpskom timu.

- Ne bih rekao da smo favoriti. Ako misliš da budeš favorit to moraš da pokažeš na terenu. Na svakoj utakmici pokušavamo da damo sve od sebe. Sutra ćemo isto. Moramo da budemo puni samopouzdannja, ali i poštovanja prema rivalu. Igramo protiv dobrog tima, sa odličnim pojedincima, ali imamo razloga da verujemo u pobedu. Demonstrirali smo šta sve možemo da postignemo. Nismo analizirali strateške strane Srbije, to ćemo večeras, postoje neke stvari iz njihove igre o kojima smo već obavestili naše reprezentativce – rekao je Petković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading