I dalje dolivaju ulje na vatru: BEHRAMIJEV STRIC ŽELI OSVETU PROTIV SRBIJE!

Autor:

Sport

21.06.2018

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strasti pred utakmicu između Srbije i Švajcarske i dalje se ne smiruju. Taman je stiglo nekoliko sportskih izjava iz tabora protivnika, ali su švajcarski mediji morali da kopaju dublje i traže novi razlog za provokaciju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Behrami na susretu protiv Brazila

Tako su neki mediji iz ove zemlje posetili južnu srpsku pokrajinu Kosovo i Metohiju kako bi videli kakav se fenomen krije iza priča Šaćirija, Behramija, Kasamija, Mehmedija i ostalih.

Čauš Behrami, stric švajcarskog igrača Valona rekao je za "Frans pres" (AFP) da će njegov bratanac Valon imati specijalnu motivaciju za pobedu protiv Srbije, jer su, kako je rekao, njegovi roditelji patili na Kosovu do 1999. godine.

I obični građani sa juga Srbije najavili su da će zdušno podržavati zemljake koji nastupaju za švajcarsku selekciju.

- Kada igra Švajcarska, to je isto kao da igra Kosovo. Celo Kosovo će biti ispred TV ekrana i navijaće za pobedu protiv Srbije - rekao je Daut Maloku, 46-godišnji učitelj za AFP.

Prenete su i izjave Srba iz severnog dela Kosovske Mitrovice, koji se plaše kakva će atmosfera biti u petak uveče tokom odigravanja ovog susreta.

- Posle nekoliko takvih utakmica, posebno kada igra Albanija, Turska, pretili su ozbiljniji incidenti na glavnom mostu... Albanci dođu do mosta, provociraju, uvek prete incidenti. Čuli smo da opet spremaju tako nešto jer koriste svaku priliku - kaže jedan od Srba iz Mitrovice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading