FSS MOLI NAVIJAČE: Ujedinjeni za Srbiju i u duhu fer-pleja

Autor: Tanjug

Sport

21.06.2018

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski savez Srbije pozvao je navijače da protiv Švajcarske na Mundijalu u Rusiji navijaju u duhu fer-pleja i ne krše pravila ponašanja, kao i da ne nasedaju na moguće provokacije.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

- Zbog visokog rizika koji nosi duel sa selekcijom Švajcarske, molimo navijače da se pridržavaju uputstava i obaveštenja od domaćina šampionata, koji od prvog dana prvenstva daje posebnu podršku i iskazuje veliko poštovanje prema našim navijačima. Razlog više da na isti način uzvratimo bratskom ruskom narodu kako bi na taj način dali veliki doprinos njihovom naporu da Mundijal u Rusiji učine do sada najbolje organizovanim šampionatom - navodi se u saopštenju FSS-a.


Iz FSS-a su apelovali na navijače da ne unose na stadion u Kalinjingradu transparente sa uvredljivim sadržajem.

- Molimo da uz sebe imaju samo zvanične navijačke rekvizite Fudbalskog saveza i zastave države Republike Srbije. Budimo svi ujedinjeni kao što su to naši igrači na terenu, ne odgovarajmo na moguće provokacije, pokažimo svetu da smo ljudi koji ovu igru ne zloupotrebljavaju u političke i bilo koje druge svrhe. Za Srbiju i zbog Srbije. Za uspeh koji svi zajedno želimo. Vidimo se u Kalinjingradu - zaključuje se.

FSS je kažnjen od FIFA sa 10.000 švajcarskih franaka zbog političkih poruka sa tribina na meču protiv Kostarike, bez tačno preciziranja o kom se tačno transparentu radi.


Utakmica 2. kola E grupe između selekcija Srbije i Švajcarske igra se sutra od 20 sati u Kalinjingradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading