(FOTO) Tako to rade bratski narodi: RUSI I SRBI ZAPALILI SVETLOGORSK!

Autor:

Sport

20.06.2018

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rusija je cela crvena, plava i bela! Iste boje na zastavi, ista vera i bratski odnos ujedinili su Srbe i Ruse u Svetlogorsku tokom proslave prolaska domaćina u osminu finala.

RepublikaFoto: ST/D.OSTOJIĆ
Navijači Rusije i Srbije zajednički proslavili pobedu nad Egiptom

 Svaki gol "zbornaje" protiv Egipta (3:1) proslavljen je uz skandiranje "Rusija, Rusija" i taktove "Kakaljinke". Međutim, domaćini nam nisu ostali dužni.

- Kosovo je Srbija! Srbi i Rusi, braća zauvek - grmelo je u jednom od brojnih restorana nedaleko od baze "orlova" na obali Baltika.

Svaki ruski gol Egiptu zaliven pivom uz širenje obe trobojke i pesmu

Nazdravljali su simpatizeri obe reprezentacije uz pivo, grlili se i ljubili. Širile su se trobojke. Jedni druge su učili jezik, mada su se zahvaljujući fudbalu ionako dobro razumeli.

- Odužićemo vam se u petak, navijaćemo zajedno protiv Švajcarske. Kako na stadionu u Kalinjingradu, tako i po kafićima ko nema kartu. Neki od nas su bili uz Srbiju i u Samari, tad ste pobedili. Pobedićete opet. Znamo da ste i vi navijali za nas u Moskvi na otvaranju protiv Saudijske Arabije - rekli su nam bratski navijači.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading