Braća Rusi sprečavaju provokacije: BEZ OBELEŽJA LAŽNOG KOSOVA NA TRIBINAMA!

Autor: Večernje novosti

Sport

20.06.2018

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojedini navijači koji dolaze iz Švajcarske planirali su da na meč protiv Srbije unesu i zastave lažne države Kosovo, ali im domaćini neće omogućiti da na stadion unose simbole tzv. Kosova, prenose "Večernje novosti".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rusi će na ulazu oduzimati sve simbole tzv. Kosova

"Novosti" su prenele da među fanovima "sajdžija" ima i dosta onih sa albanskim korenima, kao i da su oni nameravali da sa provokacijama počnu još pre početka meča i da onda nastave i tokom same utakmice.

Izgovor je to što nekoliko švajcarskih igrača ima albanske korene, ali Rusi veruju da je glavni cilj da se provociraju Srbi.

Želeći da izbegnu bilo kakve incidente, pogotovo oko stadiona i na tribinama, pošto su ruski navijači masovno na strani Srbije tokom Mundijala, ruske službe bezbednosti su odlučile da zabrane unošenje drugih zastava na utakmicu i o tome su obavestile fudbalski savez Švajcarske.

Utakmica je na programu u petak od 20 časova i mogla bi da reši pitanje prolaska neke od selekcija u drugi krug takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading