Rekorder Ronaldo doneo pobedu Portugalcima!

Autor:

Sport

20.06.2018

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Portugalije pobedila je selekciju Maroka 1:0 u meču drugog kola grupe B na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ronaldo je postigao jedini gol za Portugalce

Jedini gol na meču u Moskvi postigao je kapiten Portugalaca Kristijano Ronaldo u 4. minutu.

Ronaldo je na ovom meču postao evropski fudbaler s najviše postignutih golova za svoju reprezentaciju. On je postigao četiri gola na ovom Mundijalu.

Ovo je bio 85. pogodak Ronalda u dresu Portugalije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ronaldo je izbio na drugo mesto svetske liste, pošto je ispred njega jedino još Iranac Ali Daei sa 109 golova za svoju reprezentaciju.

 

 

Portugal je bio bolji rival u prvom poluvremenu, a do gola stigao je već u 4. minutu preko Ronalda. Marokanci su pokušali da stignu do izjednačenja u prvom poluvremenu, ali promene rezultata nije bilo. Marokanci su bili bolji rival u drugom poluvremenu, ali fudbaleri afričke selekcije su u finišu meča propustili nekoliko prilika da stignu makar do boda.

 

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

U drugom meču grupe B, večeras će igrati Španija i Iran. Portugalija sada ima četiri boda, dok je Maroko poslednji bez bodova.

U meču poslednjeg kola, koje je na programu 25. juna, sastaće se Portugalija - Iran i Španija - Maroko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading