BOMBE IZ PERUA RAZORUŽALE RUSE!

Autor:

Sport

20.06.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ronaldo, Mesi, Inijesta, Kejn, Miler, Rodrigez samo su neki od fudbalskih majstora zbog kojih je na stotine hiljada navijača iz čitavog sveta doputovalo na Mundijal u Rusiju. Ipak, na radost svih muškaraca koji obožavaju fudbal, euforija oko Svetskog prvenstva nije mimoišla ni atraktivne devojke koje nas u seksi izdanjima ostavljaju bez daha.

RepublikaFoto: instagram.com/nikoleta_lozanova
Ilustracija: Foto

Kao po navici kada su velika fudbalska takmičenja u pitanju, svojom pojavom dominiraju dame iz Latinske Amerike. Od Brazilki uvek očekujemo da polugole podignu temperaturu, a one nas ni ovoga puta nisu izneverile. Posebno je upečatljiva lepotica koja zavodljivom guzom u dresu Nejmara pruža podršku sunarodnicima na putu ka tituli svetskog šampiona. Izgledom ne zaostaju ni uvek temperamentne Meksikanke.

Ipak, na ovom Mundijalu za sada su u centru pažnje Peruanke, kojima odeća i te kako smeta, pa je tako jedna od navijačica ove južnoameričke države pokazala ni manje ni više nego gole grudi za vreme utakmice protiv Danske. Teško da može bolje od toga.

Čast evropske lepote na Mundijalu za sada brane Ruskinje kao dobre domaćice, ali za njima nikako ne zaostaju ni atraktivne Nemice. Nema šta, sve puca od seksepila u Rusiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading