Murinjove želje za "orlove": SRBIJA JE JAK TIM, ALI ŽELIM IM DA ISPADNU!

Autor:

Sport

19.06.2018

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo izjavio je još jednom da se nada ispadanju Srbije u prvom krugu Mundijala kako bi se njegov igrač Nemanja Matić što bolje pripremio za narednu sezonu sa Junajtedom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Murinjo gleda prvo interes Mančester junajteda

Murinjo je i pre nekoliko dana malo u šali, a malo više u zbilji izjavio je da se nada ispadanju Srbije i prognozirao je prolazak Brazila i Švajcarske iz naše grupe.

- Srbija je dobro izgledala protiv Kostarike. Jaki su, zreli, žele da uspeju. Znam nekolicinu igrača, znam kakav duh imaju. U razgovorima sa Matićem sam zaključio kako se osećaju, koliko im je stalo. Zaista, igraju jako -  izjavio je Murinjo za "Russia Today" i dodao - Mnogi su moje reči uoči Prvenstva pogrešno protumačili. Nisam rekao da mislim da će Srbija odmah ispasti, nego da želim to. A, to su različite stvari. Želim da se moj čovek odmori dobro za predstojeću sezonu.

Duel Srbije sa Švajcarskom će verovatno odlučivati ko će proći dalje iz ove grupe, a Murinjo već ima računicu u glavi po kojoj bi "orlovi" ispali već nakon prve faze.

- Ako je Švajcarska uzela bod Brazilu, onda može i Srbiji, a naravno da može da pobedi Kostariku. Tako da, ako Švajcarci uzmu pet bodova moje prognoze bi se obistinile. Brazil i oni bi pošli dalje, a moj igrač bi se dobro odmorio - zaključio je menadžer Junajteda.

Drugo kolo grupe E na programu je u petak. Srbija i Švajcarska igraju od 20 časova, dok će se Brazil i Kostarika sastati u prvom meču dana od 14.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading