Izgubili se u prostranstvima Rusije: ŠVAJCARSKI NAVIJAČI PROMAŠILI ZA 1.000 KM GRAD ODIGRAVANJA MEČA!

Autor:

Sport

19.06.2018

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa navijača fudbalske selekcije Švajcarske krenula je u Rusiju da uživo bodri njihove ljubimce protiv Brazila, ali su završili 1.000 kilometara od mesta odigravanja tog susreta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Švajcarci proslavljaju bod u duelu sa Brazilom

Problem se javio zato što su "sajdžije" svoj prvi susret igrale u Rostovu na Donu, a umesto toga ova grupica nesrećnih navijača završila je u gradu Rostov Veliki!

Kada su pozvali telefonom operatera za pomoć, doživeli su šok, ali i veliko razočaranje što neće moći da gledaju utakmicu protiv velikog Brazila uživo.

- Vi jeste u Rostovu, ali u Rostovu Velikom. Vaša reprezentacija ne igra u ovom gradu, već u Rostovu na Donu. To vam je nekih hiljadu kilometara južno odavde - rekao im je operater.

Ukoliko budu bolje sreće i koncentracije, ne bi trebalo da im se dogodi da omaše mesto odigravanja susreta protiv Srbije u Kalinjingradu u petak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading