SRBIJA - ŠVAJCARSKA: Ovo su kalkulacije

Autor:

Sport

18.06.2018

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" su slavili, ali i Švajcarska je napravila pravo malo čudo remijem protiv Brazila. Sledi međusobni susret na Svetskom prvenstu, a evo i kalkulacija.

RepublikaFoto: Starsport

POBEDA

- Sigurno nas vodi u nokaut fazu. Ako Brazil kiksne protiv Kostarike, možemo i kao prvi iz grupe bez obzira na duel poslednjeg kola sa "kariokama".

REMI

- Pravi najviše problema. Ako Brazil pobedi Kostariku, eliminisaće ih sa turnira, a onda "tikosi" neće imati motiva protiv Švajcarske u poslednjem kolu. Može lako da se desi da Brazil i Švajcarska većom gol-razlikom savladaju Kostarikance. U tom slučaju nam ne znače ni dva remija do kraja grupne faze. Ne bi valjalo da moramo da pobedimo Brazil u poslednjem kolu.

PORAZ

- Ako "orlovi" izgube od Švajcarske, moraće u direktnom duelu protiv Brazila da rešavaju svoju sudbinu. Ako "karioke" sa dva ili više golova razlike tuku Kostariku, onda nam samo pobeda protiv Brazila u poslednjem kolu donosi prolaz.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading