Tadić prokomentarisao Nejmarovu frizuru: Švajcarci ošti ali i on zna da odglumi

Autor:

Sport

18.06.2018

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezni fudbaler reprezentacije Srbije Dušan Tadić je posle trijumfa "orlova" protiv Kostarike sa pažnjom pratio drugi duel gupe E između Brazila i Švajcarske.

RepublikaFoto: Starsport
Dušan Tadić

Prvi favorit za osvajanje titule je u Rostovu remizirao sa timom selektora Vladimira Petrovića i po mišljenju mnogih zakomplikovao rasplet u grupi.

Igrači Švajcarske nisu štedeli Brazilce, a njihovu "snagu" najbolje je osetio Nejmar. Nijedan fudbaler u poslednjih 20 godina nije bio toliko puta fauliran na Mondijalu kao Nejmar.

- Jesu Švajcarci igrali oštro, ali i Nejmar ume da "odglumi" spektakularan faul. Uzgred budi rečeno, uopšte mi se ne sviđa njegova frizura. Štaviše, jako je loša - preneo je na Tviteru kolega Nebojša Petrović reči fudbalera Sautemptona.

Srbija se 22. juna u možda i odlučujućem duelu sastaje sa Švajcarskom u Kalinjingradu, a pet dana kasnije u Moskvi igra sa Brazilom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading