SMS: Najvažnija utakmica u karijeri

Autor:

Sport

17.06.2018

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezni igrač Srbije Sergej Milinković-Savić istakao je da mu je meč protiv Kostarike bio najvažniji u dosadašnjem delu karijere.

RepublikaFoto: Starsport
Sergej Milinković Savić

Srbija je savladala Kostariku 1:0 u prvom kolu Grupe E Svetskog prvenstva u Rusiji. 

- Mnogo nam je lakše sad da uđemo u sledeću utakmicu. Ova je bila mnogo teška, dali smo sve od sebe, mnogo smo trčali, na kraju se sve isplatilo - rekao je Milinković-Savić. 

Vezista Lacija nije učestvovao u kvalifikacijama za Mundijal, pa mu je ovaj meč bilo svojevrsno "vatreno krštenje" u nacionalnom dresu. 


- Ovo mi je najvažnija utakmica u karijeri, dugo ću je pamtiti. Tražili su mi dres nisam nikome hteo da ga dam jer mi je ovo prva velika u karijeri, a nadam se da će ih biti još. 

Zamalo je postigao spektakularan gol u Samari, ali je Kejlor Navas odbranio njegov šut "makazicama".

- Naravno da postoji velika žal, video sam posle da nije bio ofsajd, ali i da sam ga dao vratio bi ga VAR. Šteta. Ali bitno da smo pobedili. 

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Srbije

Milinković-Savić je istakao posle meča koliko je bio fizički zahtevan. 


- Ne mogu da se pomerim, sat vremena sam sedao nisam mogao da odem da se istusiram. Nije mi dobro. Dao sam sve od sebe, trčao dosta, skakao, borio se za svaku loptu. Sada imam pet dana da se oporavim. 

Sledeći meč Srbija igra u petak, 22. juna protiv Švajcarske u Kalinjingradu. 

- Ne razmišljamo da li ćemo biti prvi ili drugi već da dobijemo sledeću utakmicu. Švajcarskoj sve zavisi sada od Brazila, ako izgube ući će jako od prvog minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading