SAVO MILOŠEVIĆ: Ne sekiram se za prolaz

Autor:

Sport

18.06.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savo Milošević, potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije, pohvalio je igrače Srbije na pruženoj partiji protiv Kostarike i rekao da se ne brine za prolaz, ako se fudbaleri budu uvek maksimalno zalagali.

RepublikaFoto: Republika.rs
Savo Milošević i srpska delegacija na čelu sa predsednikom FSS Slavišom Kokezom

Bivši golgeter reprezentacije Srbije, ali i Jugoslavije, zadovoljan je viđenim na otvaranju Mundijala. 

- Mislim da možemo svi biti zadovoljno, mislim da smo igrom zaslužili i više u drugom poluvremenu. Bitno je da smo startovali pobedom i da je bila borba na zavidnom nivou, nešto što nam je često falilo. Stvarno samo sve pohvale - rekao je Milošević. 

Miloševiću ne zamera mladom Aleksandru Mitroviću na propuštenim šansama i veruje da će on postići neki gol na prvenstvu, kao i da je odigrao odličan meč uprkos propuštenim prilikama. 


- Mitar je u poslednje dve godine dao baš dosta golova, a ne može to uvek. Nije lako davati konstantno golove. Na svu sreću nije trebao njegov, ali neka da protiv Švajcarske i super. On je radio fenomenalan posao, nije imao sreće ali je opet odradio jedan fenomenalan posao za ekipu. Svi igrači su bili požrtvovani i spremni, Tošić je išao glavom na kopačku, i Ljajić je odradio fenomenalan posao za ekipu.

 Srbija je ovo prvenstvo počela isto kao i 1998. u Francuskoj, golom iz slobodnog udarca, a tada je strelac bio Siniša Mihajlović, dok je sada gol postiogao Aleksandar Kolarov. 


- Napravili smo jedan korak, ali imamo tri utakmice i ovo je samo jedan korak. Okrećemo se utakmici sa Švajcarskom koja će biti još bitnija i teža. U koliko naši momci budu davali svoj maksimum ja se ne sekiram za prolaz - izjavio je Savo Milošević. 

Potpredsednik FSS je pre meča porazgovarao sa fudbalerima, a otkrio je da im je savetovao kako da igraju protiv jedne južnoameričke selekcije, pošto većina njih nije još imala prilike da igra protiv selekcija iz tog dela sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading