MESI: Bilo je teško pronaći slobodan prostor

Autor:

Sport

16.06.2018

17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač reprezentacije Argentine Lionel Mesi bio je najtužniji posle remija "gaučosa" sa Islandom u prvom meču grupe D na šampionatu sveta u Rusiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Fudbaler Barselone kod rezultata 1:1 nije realizovao jedanaesterac za svoj tim, a ovakav start Mundijala mogao bi psihički da utiče na njega zbog višegodišnjeg sukoba sa medijima iz ove južnoameričke zemlje.

- Naravno, želeli smo da pobedimo. Rano smo postigli gol, ali kada je Island izjednačio, slika na terenu se mnogo promenila. Protivnik je bio vrlo čvrst u obrani i bilo je teško pronaći slobodan prostor - rekao je Mesi.

Jedan od najboljih fudbalera sveta promašio je četiri od poslednjih osam penala u Barseloni i dresu sa državnim grbom.

- Da, imao sam šansu, ali je nisam iskoristio. Mislim da smo zaslužili pobedu. Ali ovo je Svetsko prvenstvo - niko ovde neće jednostavno da vam dozvoli da ga pobedite. Sada je vreme za odmor i pripremu za sledeću utakmicu - istakao je Mesi.

Argentina se 21. juna u 2. kolu grupe D sastaje sa Hrvatskom u Nižnji Novgorodu, dok pet dana kasnije igra sa Nigerijom u Sankt Peterburgu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading