Pogba se drži dobrog starog pravila: Golu se ne gleda u zube

Autor:

Sport

16.06.2018

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezni igrač francuske reprezentacije Pol Pogba kaže da mu ne smeta da postigne gol na bilo koji način, dok god pogodi mrežu

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Pogba

Njegova Francuska je u prvom meču Grupe C pobedila Australiju sa 2:1, ali se poprilično namučila u tom meču. Prvi gol je dala sa bele tačke promenom sudijske odluke nakon asistencije VAR sistema, da bi četiri minuta kasnije Australijanci izjednačili, takođe iz penala. 

Meč je rešen u 81. minutu. 

- Ovo je utakmica Svetskog prvenstva, ovde nema lakih utakmica, Australija je igrala dobro i tako će biti tokom celog prvenstva. Bilo je bitno da dobijemo prvu utakmicu, bilo je teško i nismo se predali - rekao je Pogba posle utakmice. 

On je postigao drugi gol za Francusku kojim je osigurao tri boda za "Trikolore" na startu šampionata. Šutnuo je loptu koja je otišla visoko kao lob, ali se odbila od noge odbrambenog igrača Australije i prevarila njenog golmana tek da od prečke pređe gol liniju. 

- Kod mog gola, pomogao mi je defanzivac. Pogoditi ušima, nosem, stopalom, dok god uđe sve je ok - istakao je zadovoljni Pogba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading