Poruka za fudbalere Saudijske Arabije: Ocrnili ste nas, ništa niste ispunili

Autor:

Sport

15.06.2018

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Saudijske Arabije su poraženi od Rusije na otvaranju Svetskog prvenstva rezultatom 5:0, a predstavnik saudijskih vlasti koji je zadužen za sport je bio veoma ljut zbog načina na koji su igrali reprezentativci te zemlje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rusi i Arabijci

Posle teškog poraza na stadionu Lužnjiki, čovek koji je u Rijadu zadužen za sportska pitanja Turki Al-Šeik se izvinio narodu Saudijske Arabije zbog rezultata reperzentativaca. 

- Sve smo uradili za njih. Ocrnili su mi lice. Sve njihove troškove smo pokrivali prethodne tri godine, zaposlili smo najbolje trenere, a oni nisu ispunili ništa od onoga što se od njih očekivalo. Nisu dali ni pet odsto svojih mogućnosti. Moramo da prihvatimo ovu realnost i njihove mogućnosti - kaže Al-Šeik.

 

Inače isti čovek je zatražio i kaznu za saudijsku televiziju čiji je komentator utakmice po mišljenju Al-Šeika favorizovao rusku reprezentaciju tokom Mundijala. 

Ovakvi komentari predstavnika vlasti možda budu ohrabrujući za "sokolove" koji imaju još utakmice sa Urugvajem i Egiptom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading