Ramos: Kao da smo na sahrani, a počinje nam SP!

Autor:

Sport

14.06.2018

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten španske fudbalske reprezentacije Serhio Ramos izjavio je da su se strasti unutar svlačionice i među igračima smirile nakon odlaska selektora Đulena Lopetegija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ramos: Španija je iznad svakog pojedinca

Ramos je izjavio da je atmosfera dosta mirnija sa novim selektorom Fernandom Jerom pred meč prvog kola grupe B protiv Portugalije.

- Čini se kao da smo u kapeli, a počinje Svetsko prvenstvo. Želim da završim sa osmehom. Moramo da okrenemo stranicu, jer nije bilo prijatno. Đulen je deo onoga što je urađeno do sada, ali Španija je iznad svega. Malo je ljudi koji su kvalifikovaniji od Jera za ovu poziciju. Svi smo mu se divili dugo kao igraču. Nadam se da ćemo imati reprezentaciju kao što smo imali ranije - rekao je Ramos.

Kapiten "crvene furije" je izjavio da duh ekipe neće zavisiti samo od jednog čoveka.

- Ne bismo trebali da obraćamo pažnju na to šta se priča. Moramo da budemo fokusirani na sportsku stranu. Samo tako možemo učiniti nešto na terenu. Moramo da zatvorimo ovu temu. Kada se završi Svetsko prvenstvo neka svako priča šta hoće. Sve što se dogodilo će nas učiniti još ujedinjenijim, ništa nas neće promeniti. Duh jedne zemlje neće zavisiti od jednog imena.

Ramos kaže da cilj ekipe ostaje isti kao i pred odlazak selektora Lopetegija.

- Plan se nije promenio, idemo da osvojimo Svetsko prvenstvo. Ovo je bio osetljiv trenutak, nije bilo lako, ali ćemo biti ujedinjeniji nego ikad.

Meč protiv Portugalaca će značiti i okršaj sa klupskim kolegom Kristijanom Ronaldom.

- Više volim da ga imam pored sebe u timu, nego sa suprotne strane. On je stvarno sjajan igrač i biće nam konstantna pretnja - rekao je Ramos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading