PUTIN: NEMA SEKSA DOK TRAJE MUNDIJAL!

Autor: Danijel Kokanović

Sport

15.06.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa Putinom nema šale! Predsednik Ruske Federacije, čija se naređenja bez pogovora izvršavaju, doneo je odluku da gotovo svi bordeli u zemlji budu zatvoreni za vreme održavanja Mundijala.

RepublikaFoto: Republika
Teško će naći put do stranih navijača

Poznat po gvozdenoj ruci i čvrstoj disciplini koju sprovodi u Rusiji, Putin je u cilju besprekorne organizacije Svetskog šampionata naredio da se sve do 15. jula, kada će se igrati finalni meč u Moskvi, stavi katanac na javne kuće u Rusiji.

- Većina bordela će biti zatvorena, a radiće samo oni koji su čvrsto povezani s policijom - rekla je Irina Maslova, šef organizacije koja se bavi pravima seks-radnika u najvećoj državi sveta.

Bordeli su dobili upozorenje od ruske policije da moraju biti zatvoreni za vreme Mundijala, a onima koji budu radili na svoju ruku prete ozbiljne kazne.

Ipak, ono na šta ruske vlasti svakako ne mogu da utiču jesu dešavanja u hotelima širom zemlje u kojima će biti smešteno nekoliko stotina hiljada navijača sa svih kontinenata željnih Ruskinja i seksa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading