STOJKOVIĆ OTVORENO: Ne smemo da se zaletimo i izgubimo glavu

Autor:

Sport

14.06.2018

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sat otkucava... Za fudbalere Srbije u nedelju kreće Svetsko prvenstvo. Prvi protivnik je Kostartika, a upravo od tog susreta mnogo će zavisiti dalji put Srbije u Rusiji. Golman Vladimir Stojković smatra da naša selekcija ne sme da se zaleće.

Foto: Srpski telegraf

Biće ovo treće Svetsko prvenstvo na kojem će na golu stajati Vladimir Stojković.

- Atmosfera je odlična. Nije odmah priča "Aaaa, mora da se pobedi Kostarika". Imamo tri utakmice i iz toga treba da izvučeno najbolje i ako Bog da napravimo nešto dobro - rekao je Stojković.

On je objasnio šta je posebno bitno.

- Važan je skauting protivničkih igrača. Da nam se kaže koja mu je jača noga, jača strana. Kako šutira kada je pod pritiskom, kako kad je sam. Naša defanzivna linija je već protiv Bolivije pokazala kvalitet. Bićemo spremni za prvi meč. Imamo odličnu zadnju liniju.

RepublikaFoto: Starsport

Stojković se osvrnuo i na prethodna Svetska prvenstva i utakmice protiv Holandije i Gane kada smo gubili sa 1:0.

- Ne treba nam tenzija da moramo da dobijemo svaki meč, i to po svaku cenu. Neka se završi 0:0, bolje nego da izgubimo. Na treba se zaletati, ne moramo od prvog minuta da pobedimo. Kostarika je ozbiljan tim, ne treba gubiti glavu - jasan je Stojković.

RepublikaFoto: Starsport

On je objasnio šta ga navijše raduje u životu.

- Dete je nešto što me najviše raduje, ove godine čekam treće, čekam ćerku. A od sporta živimo. Tako da se prvo radujem porodičnim stvarima, a onda uspehu u fudbalu.

Stojković se osvrnuo i na Nejmarovu izjavu da ne zna ko je Aleksandar Mitrović.

- On je jedan od najboljih igrača na svetu. Biće privilegija igrati protiv njega. Za neke naše igrače ovo je poslednja šansa da naprave nešto veliko. Brazil je sjajna ekipa i uživaćemo u meču sa njima. Oni su favoriti na SP - rekao je iskusni čuvar mreže.

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading