"Srpski telegraf" obišao Svetlogorsk sa našim asovima - SERGEJ I RADONJIĆ: RUSI SU NAŠA BRAĆA!

Autor:

Sport

13.06.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Puca od optimizma među "orlovima" pred početak Mundijala. Dobru atmosferu napravili su još u Austriji, pa nastavili u avionu i po dolasku u Rusiju.

RepublikaFoto: Republika
Sergej i Nemanja se poslužili našim pasošem
Foto: Srpski telegraf

Međusobno su se već upoznali, a prvo jutro u Svetlogorsku Sergej Milinković-Savić i Nemanja Radonjić iskoristili su da istraže grad u kojem će boraviti do kraja takmičenja. Pokušali su da prođu neopaženo po kišnom danu na obali Baltičkog mora, ali nisu uspeli da umaknu budnom oku izveštača Srpskog telegrafa.

OKUPIRALI IH NAVIJAČI

- Izveo sam malog u šetnju da malo vidi grad. Da prošetamo po kiši, da poraste. Ja neću, meni je i ovo dosta - dobacio nam je u šali 191 centimetar visoki Sergej.

Bio je to signal da Srpski telegraf nastavi obilazak Svetlogorska sa dvojicom najperspektivnijih "orlova".

Najskuplji fudbaler Srbije i napadač Crvene zvezde nisu prošli neopaženo u gradu nadomak Kalinjingrada, u kojem će 22. juna odmeriti snage sa Švajcarskom. Domaće stanovništvo je prilazilo, želelo da se slika, ali i razmeni koju fudbalsku priču sa našim asovima.

SMS: Izveo sam malog Radonju u šetnju da poraste na kiši

- Lep je Svetlogorsk. Odgovara nam ovaj ambijent, pre svega mir. To je uživancija. Sve je odlično, uslovi u kampu su odlični, teren je savršen. Ljudi su nas prihvatili, nije nam teško da zastanemo i popričamo s njima. Oni su naša podrška i vetar u leđa - kazao nam je Nemanja, a Sergej potvrdio klimanjem glavom.

RepublikaFoto: Republika
Radonjić sa srpskim navijačem u Rusiji

BOLJI OD ZIDANA

Da dobra atmosfera vlada među "orlovima", videlo se i na prvoj zvaničnoj konferenciji po dolasku u bazu u Rusiji. Golman Predrag Rajković istakao je da su svi opušteni, a onda se kroz šalu uporedio sa doskorašnjim trenerom Reala.

- Ne možemo da pričamo samo o taktici i treningu. Odvojimo malo vremena da izbacimo fudbal iz glave. Ali ako me pitate za moju igru, znajte da imam bolji prijem lopte od Zinedina Zidana - našalio se Rajković, dok je Duško Tošić "uzeo na zub" mladog saigrača Nikolu Milenkovića.

- Mali je dobar. Ako bude igrao protiv Kostarike, selektor neće pogrešiti. Svi klinci slušaju nas starije, zovemo ih "orlići". Dobri su, atmosfera je odlična, samo još da je prenesemo na utakmicu i dobijemo Kostariku za početak - naglasio je Tošić.

4 dana ostalo do prvog meča Srbije na SP protiv Kostarike

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading