LEPA TAMARA UKROTILA LOLU!

Autor:

Sport

07.09.2018

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dolijao i Lola! Našao se neko ko je ukrotio i najvećeg zavodnika među fudbalerima, igrača Partizana Milana Smiljanića (31). Reč je o prelepoj Tamari Čupković, pravnici po zanimanju, koja je u vezi sa Lolom dve i po godine, a koja je sada zvanično njegova verenica.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Lola i Tamara!

Milan je prstenom iznenadio i obradovao svoju izabranicu u Dubrovniku, a u prelepom ambijentu hrvatskog primorja Tamari nije ostalo ništa osim da odgovori sa da!

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Lolina izabranica!

Prve fotografije zaljubljenog para pojavile su se u junu 2016, kada su otišli na more. Očigledno je da je Lola u četvrtoj deceniji konačno rešio da se smiri pored jedne žene i prestane da ih menja kao na traci, kako je to ranije bio slučaj. Popularnom fudbaleru Partizana, nekadašnjem ljubitelju pre svega beogradskih splavova i žurki, ovo je definitivno godina za pamćenje i na profesionalnom planu jer se vratio ovog leta u voljeni klub, za koji je igrao ranije u nekoliko navrata i gde je počeo da trenira fudbal.

Njegova izabranica Tamara se ne eksponira na društvenim mrežama, ali je ipak viđena nekoliko puta u javnosti. Doduše, ne sa Lolom, već sa ocem Andrijom Čupkovićem, direktorom "Parking servisa"!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading