NAŠ KOŠARKAŠ NA DRUŠTVENIM MREŽAMA IMA PROBLEM ZBOG HRVATA!

Sport

10.08.2018

05:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Srbije Nikola Kalinić ima ozbiljnih problema na društvenim mrežama. Njega su mnogi pomešali sa fudbalerom Hrvatske koji se zove i preziva isto kao i on!

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Kalinić

 

Kalina: Potpisao sam za Atletiko Madrid!

 

Jedan od najboljih košarkaša Srbije Nikola Kalinić (26) ušao je u pravi verbalni rat na Tviteru. Naime, reprezentativca naše zemlje i zvezdu Fenerbahčea navijači širom sveta često mešaju sa hrvatskim fudbalerom identičnog imena i prezimena. Kako je u svim fudbalskim ligama u toku prelazni rok, Srbin se našao na meti navijača Milana i Atletiko Madrida jer Hrvat Kalinić (30) treba da pređe iz italijanskog u španski klub. Greškom su znatiželjnici slali poruke našem košarkašu, a on mi je odgovarao da nije fudbaler. Jedan od njih je onda nazvao Kalinu porno-zvezdom, a usledio je šokantan odgovor:

"Bolje i to nego da sam fudbaler", zaprepastio je nekadašnji as Crvene zvezde.

Pošto mu je dosadilo da objašnjava svoj identitet na popularnoj društvenoj mreži, rođeni Subotičanin je završio raspravu.

- Da, fudbaler sam. Dodajte me. Upravo sam potpisao za Atletiko Madrid - napisao je Nikola.

K. K.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading