(FOTO) Senegalac iz Serije A potopio beogradski splav: BABAKAR LUMPOVAO NA SAVI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni Senegalac, napadač Fjorentine na pozajmici u italijanskom Sasuolu, fudbaler Kuma Babakar, već nekoliko dana sa društvom boravi u Beogradu, a sve kako bi uživao u noćnom provodu srpske prestonice.

RepublikaFoto: Promo/Republika
Babakar se lako uklopio u veselu atmosferu

Tako već nekoliko noći za redom Babakar rezerviše centralni separe splava Shake'n'Shake gde u društvu prijatelja dočekuje svitanje.

Babakar tako svako veče poručuje na desetine boca raznog alkohola, a kada fenomenalna atmosfera na splavu uzme danak prskanje šampanjcem je neminovnost. Fudbaler i njegovi prijatelji na splav dolaze u društvu devojaka, uživaju u ludom provodu uz haus i RNB ritmove, ali ne dozvoljavaju fotografisanje.  

Tamnoputi Senegalac svaki slobodan trenutak korisi kako bi došao u Beograd i uživao u noćnom provodu. Podsećanja radi, tokom zimske sezone sa isti društvom uživao je u provodu u kafani "Stara pesma", a tada je uživao u šljivovici i đuskao uz hitove Ace Lukasa i drugih narodnjaka.

RepublikaFoto: Promo/Republika
RepublikaFoto: Promo/Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading