(VIDEO) Fudbal je više od strasti: Otac i brutalan start na četvorogidšnjem sinu

Autor:

Sport

14.05.2018

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad se "bubamara" zakotrlja mnogi muškarci "gube razum". Kada lopta krene, samo pobeda je u mislima. Nekada se i ne biraju sredstva, a desi se i da otac zaboravi da ne igra protiv Ronalda ili Mesija, već da je na suprotnoj strani njegov četvorogodišnji sin.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Uvek je lepo na zelenom terenu videti oca i sina kako zajedno trče za loptom. Odlična je stvar da tata pripremi svog naslednika za život, očeliči ga i pomogne mu da se što bolje prilagodi na surovi svet, ali... Jedan otac u Škotskoj potpuno je izgubio konce. Igrao se sa sinom na terenu, a onda je poput Gatuza, Kina i ostalih poznatih "krljača" uklizao detetu od četiri godine. Kao da je po svaku cenu želeo da dođe do lopte.

 

 

Mali Oli je ostao na travi, i nije znao šta ga je snašlo. Srećom mališan nije bio povređen, a otac Evan je morao da se pravda jer je ovaj video pokrenuo lavinu loših komentara.

Možda nije imao lošu nameru, ali zaista je prešao granicu dobrog ukusa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading