(VIDEO, FOTO) I zbog nje jedva čekamo početak SP: OVA PRELEPA RUSKINJA JE JEDNA OD AMBASADORKI MUNDIJALA

Autor:

Sport

06.05.2018

21:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovogodišnje Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se održava u Rusiji, ima nekoliko ambasadora, ali devojka iz Rostova na Donu Viktorija Lopirjeva (34) je prava zvezda. Kada budete videli kako izgleda uverićete se u istinost ovih reči.

Viktorija je već sada jedna od glavnih zvezda Mundijala

Rusija u svakom gradu gde će biti odigrani mečevi Mundijala (ima ih ukupno 11) za promotere odabrala po nekoliko poznatih ličnosti. Ipak, zaštitno lice iz Rostova na Donu, Viktorija Lopirjeva, pokupila je svu slavu.

Bivša mis Rusije iz 2003. godine pravi je magnet za sve, gde god da se pojavi postaje prava atrakcija i to ne samo zbog svog besprekornog izgleda, već i zbog harizme i neposrednosti u kontaktu sa ostalim ljudima.

Britanski "Dejli mejl" je u svom izboru za najlepšu navijačicu predstojećeg Mundijala izdvojio upravo prelepu Viktoriju. Nisu učinili to bez razloga, to je barem sigurno...

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading