Šta uradi crna Mišel? Žena NBA superstara slučajno objavila svoju POTPUNO golu fotku, cela Amerika priča samo o NJOJ! (FOTO)

Autor:

Sport

14.06.2022

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi ostali u šoku.

Šta uradi crna Mišel? Žena NBA superstara slučajno objavila svoju POTPUNO golu fotku, cela Amerika priča samo o NJOJ! (FOTO)

Foto: instagram.com/thechelleyj

Mišel Džonson

Košarkaš Šarlot Hornetsa Majls Bridžis ovih dana je glavna tema u američkim medijima, a za sve je zaslužna njegova supruga Mišel Džonson.

Bivša košarkašica je na Instagramu objavila svoju potpuno golu sliku! 

Ona jeste brzo reagovala i obrisala vrelu fotku, ali je za to već bilo kasno. Fotografija je ostala na internetu, a danima mnogi pričaju samo o njoj.

Preptostavlja se da je Mišel htela da svom suprugu pošalje fotku, na kojoj potpuno naga pozira ispred ogledala, ali umesto da je pošalje Majlsu, ona ju je slučajno okačila na svoj Instagram stori.

Pogledajte i sami ovaj seksi selfi zgodne Mišel.

Džonson je i sama bila veliki talenat za košarku, ali je odlučila da prekine karijeru i posveti se porodici. Sa Majlsom Bridžisom ima dvoje dece.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading