(VIDEO) Sa Novakom nikad nije dosadno: GAĐAO VODITELJA U GLAVU, PA DOBIO OVACIJE!

Autor:

Sport

08.11.2017

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković trenutno se nalazi u SAD gde promoviše novu opremu svog tehničkog sponzora "Lakost", a boravak "preko bare" je ovih dana bio sve, samo ne dosadan za Noleta.

RepublikaFoto: youtube.com/The Late Late Show with James Corden
Novak se dobro zabavljao u gostima kod Kordena

Novak je ovom prilikom gostovao u humorističkoj "tok-šou" emisiji kod poznatog voditelja Džejmsa Kordena, a pored razgovora, domaćin ove emisije igrao je i razne igrice sa srpskim teniserom.

Korden je pred Novaka postavio zadatak da mu u stilu Vilijema Tela skine flašicu sa glave, ali ne uz pomoć luka i strele, već reketom i lopticama.

Da stvar bude dodatno zanimljiva, voditelj je izašao na crtu Đokoviću pod punom zaštitnom opremom, što je do suza zasmejalo sve prisutne u studiju.

- Dobro se osećam, oporavljam se, nisam igrao na zvaničnom turniru tri meseca, ali gledam da svež dočekam novu sezonu - rekao je Đoković, kog je posle dobro nasmejao komičar Džek Vajthol.

Pogledajte i sami kako se Novak snašao u gostima kod Džejmsa Kordena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading