STEFAN PROSLAVIO TREĆI ROĐENDAN: Nole i Jelena sa sinom duvali svećiće!

Autor:

Sport

21.10.2017

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na današnji dan pre tri godine Novak Đoković i njegova supruga Jelena dobili su sina prvenca - Stefana.

RepublikaFoto: twitter.com/BasiaID
Novak i Jelena Đoković

U međuvremenu, porodica Đoković se proširila novim članom – kćerkom Tarom. Od kada je postao otac Novaku je, razumljivo, tenis spao na drugo mesto prioriteta.

Prvi javni "trening" tenisa, Stefan Đoković je imao u Rimu posle treninga njegovog oca i Tomaša Berdiha. Ako je nasledio Noletov talenat, definitivno ćemo u godinama pred nama imati mnogo razloga za radost, koju sigurno oseća porodica Đoković u međusobnoj ljubavi.

Đoković se oglasio na društvenim mrežama povodom 3. rođendana sina Stefana.

- Tri dobra druga zajedno slave Stefanov treći rođendan i radosno se spremaju za sve što ovaj divni svet sprema za njih. Srećan rođendan, sine. Mama, Tara i tata su zahvalni što unosiš radost u njihov život - napisao je Novak.

 

Na društvenim mrežama oglasila se i Jelena Đoković.

- Pitanje za mame: da li plačete na rođendane vaše dece i osećate se emotivno? Nisam plačljiva devojka. Zapravo, ne volim da plačem nikad, ali za Stefanove rođendane rasplačem se čim ga vidim kako se smeje. On je bio jedan srećan dečak na proslavi rođendana i ludo smo se zabavljali gledajući ga kako se igra sa drugarima. Ovo je prvi rođendan za koji razume da je poseban dan i stvarno mu se radovao - otkrila je Jelena.


 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading