(FOTO) Devojka brazilske fudbalske legende je san svakog muškarca

Autor:

Sport

13.06.2020

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilski fudbaler Adriano svojevremeno je bio jedan od najboljih igrača sveta, ali zbog ljubavi prema noćnom životu njegova karijera završila se na tužan način.

RepublikaFoto: instagram.com/victoriamoreira
Viktorija Moreira

Adriano je briljirao u dresu Intera i oduševio fudbalski svet svojim igrama. Važio je za jednog od najboljih napadača na svetu i bio je deo neverovatne generacije reprezentacije Brazila.

Međutim, nakon što je njegov otac ubijen sve je krenulo nizbrdo. Adriano je počeo da se opija po noćnim klubovima u Milanu, a ubrzo nakon toga Inter je odlučio da je vreme da on napusti klub.

Adriano je prvo 2008. godine otišao u Sao Paulo na pozajmicu, a kasnije se vratio u Brazil kada je potpisao za Flamengo. Svoju karijeru zvanično je završio pre četiri godine, nakon što je imao kratku epizodu u dresu Majami junajteda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Self love first. Daily, fully, deeply.?

A post shared by Victoria Moreira (@vyct0ria) on Jul 23, 2019 at 3:46pm PDT

On je odlučio da se vrati u Brazil, a pre nekoliko godina šokirao je javnost objavama iz brazilskih favela gde je živeo jedno vreme. Adriano je uspeo da se smiri i oporavi od svega, a novac koji je zaradio u karijeri počeo je pametno da ulaže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deus predestinou vc para mim! ❤️?? @adrianoimperador

A post shared by Victoria Moreira (@vyct0ria) on May 29, 2020 at 3:26pm PDT

Danas živi jako lepo u Brazilu i nedavno je otkrio da je pronašao devojku sa kojom želi da se skrasi. On je otkrio da je u vezi sa zanosnom Viktorijom Moreiro i da planiraju uskoro venčanje. Adriano nakon borbe sa depresijom i alkoholom konačno uživa u životu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Valentine’s Day matando a saudade❤️??

A post shared by Victoria Moreira (@vyct0ria) on Feb 14, 2020 at 8:28pm PST

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading