VELJKO RAŽNATOVIĆ PORUČUJE: Pokušaću da nokautiram Gruzijca!

Autor:

Sport

19.10.2018

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bokser Veljko Ražnatović (21) imaće sutra i svoju četvrtu borbu u profesionalnoj karijeri protiv Gruzijca Geruza Aduašvilija (18). Meč će biti održan u hotelu "Bali koloseum" u beogradskom naselju Altina, a Srbin po svaku cenu želi da nastavi maksimalan niz. Biće to borba večeri u kruzer kategoriji do 90,1 kilogram!

RepublikaFoto: Estok/Miloš Rafilović

- Ne nameravam da se pipkam, uvek idem na nokaut! S obzirom na to da je trebalo da se borim u septembru, već dugo sam spreman za novi izazov. Tada je ta borba otkazana, ali za sutra sam spremniji nego ikad - poručio je Veljko i dodao:

- Mama neće gledati boks meč, a sestra Anastasija će verovatno doći. Ceca ne može to da gleda, uvek kaže: "Nisam te ja rodila da te neko bije." Nadam se da će se jednog dana navići. Inače, otkad se bavim sportom, nema me nigde. Spavanje je regulisano, ne izlazim, ne pijem. Samo kad je neko specijalno slavlje nazdravim.

Danas je održano merenje boraca, kao i konferencija na kojoj je Ražnatović izjavio da mu je ova borba najteža u karijeri s obzirom na kvalitet protivnika.

Podsetimo, u dosadašnja tri meča mladi srpski borac je bez problema savladavao svoje rivale, od čega je dvojicu poslao na patos i borbu završio nokautom!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading