GRBIĆ: Nije prijatno

Autor:

Sport

24.09.2018

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor srpskih odbojkaša Nikola Grbić istakao je da razme zašto su njegovi izabranici odigrali loše u poslednjem meču druge faze Svetskog prvenstva protiv Poljske, ali da se nada da će se vratiti na odgovarajući nivo u Torinu.

RepublikaFoto: Tanjug
Nikola Grbić

Srbija je doživela težak poraz u poslednjem meču u Varni, te je kao drugoplasirana u H grupi nastavila takmičenje. Poljska je tom pobedom zauzela prvo mesto u grupi, dok je Francuska kao trećeplasirana ispala.

- Izgubiti 3:0 na ovakav način, koji je bio lak, pogotovo pred najvažniju fazu, nije prijatno. Međutim, rekao sam momcima da ih razumem jer smo do ovog momenta potrošili nadljudske napore da dođemo dovde. Razumem taj osećaj praznine. Do sada smo imali energiju na osnovu koje smo okrenuli sve utakmice, ali protiv Poljske je nije bilo. Vrlo je razumljivo da kad si već kvalifikovan, mislima si u sledećoj fazi. Moja apsolutna podrška momcima, da se resetujemo zaboravimo na sve i pripremimo se za narednu utakmicu - kazao je Grbić.

Na fajnl-siksu u Torinu učestvovaće selekcije Italije, Brazila, Sjedinjenih Država, Poljske, Rusije i Srbije. Ko će s kime biti u grupi znaće se u ponedeljak u 11 časova, za kada je zakazan žreb.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading