Vaterpolistkinje Srbije porazom počele EP

Autor:

Sport

14.07.2018

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije porazom počela Evropsko prvenstvo.

RepublikaFoto: waterpolo.org.ua
Ilustracija: Foto

Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije poražena je na startu Evropskog prvenstva u Barseloni posle preokreta koje su u drugom poluvremenu "izrežirale" snalažljive Nemice: 9:8 (1:3, 2:2, 2:4, 2:1).

Naša reprezentacija, kojoj je ovo prvo učešće na prvenstvu Evrope van Beograda, imala je šansu za izjednačenje na početku poslednjeg minuta četvrte deonice, ali nije bilo gola...

Selektor Dejan Jovović istakao je posle susreta da nismo izdržali kada je trebalo da privedemo meč kraju, dok su same vaterpolistkinje bile razočarane ovim razvojem situacije.

- Dobro smo počele, imale prednost... U određenom momentu dogodio se pad i nismo uspele da se vratimo. Nismo ispunile cilj koje smo zacrtale na početku takmičenja - rekla je kapitenka Ivana Ćorović posle meča.

Najefikasnije u našim redovima bile su Jakovljević, Josifović i Luka sa po dva gola, dok su po jednom mrežu rivala pogađale Pantović i Vuković.

Srbija naredni meč na turniru igra već sutra protiv Rusije u (15.30).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading