MELJE: Veljko Ražnatović prebio Hrvata Hrvoja Božinovića

Autor:

Sport

09.06.2018

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Ražnatović krupnim koracima gazi ka bokserskom vrhu! Sin Svetlane i Željka Ražnatovića polako ali sigurno postaje ozbiljna zverka u ringu. On je večeras upisao još jednu pobedu i to protiv Hrvata Hrvoja Božinovića u Derventi (Republika Srpska), koga je dvaput silnim udarcima bacio na pod!

RepublikaFoto: instagram.com

 

Veljko je nedavno protiv Bugarina Krastja Jordanova pokazao da može da se nosi sa iskusnijim rivalima i da se naporan rad isplati. Sada je na turniru u Derventi potvrdio da izrasta u sjajnog boksera. Samleo je mnogo iskusnijeg Hrvata, koji iza sebe ima 20 profi mečeva. Veljko je dominirao i dva puta rivala bacio u nokdaun. Naš bokser delovao je kao da ima mnogo više iskustva od rivala.


Splićanin nije znao šta ga je snašlo, a na momente je delovalo kao da ga je pregazio brzi voz.

 

 

Veljko Ražnatović inače nastupa za klub Fontana sa Novog Beograda, vredno trenira, a u nekoliko navrata istakao je da mu je boks najveća ljubav i da je spreman za velika dela. Pobeda protiv iskusnijeg rivala veliki je podstrek za dalje!

RepublikaFoto: instagram.com

Inače, otkako je rešio da se profesionalno posveti boksu, Veljku čitava porodica pruža ogromnu podršku, a pored najbližih za njega je uvek tu i devojka Bogdana Rodić, koja sa njim slavi svaku pobedu.

RepublikaFoto: instagram.com/aceisb4ck
RepublikaFoto: instagram.com

Ceca je u više navrata ispričala da sina maksimalno podržava i svaku njegovu pobedu pompezno proslavi, ali ostaje pri stavu da je boks pregrub sport.

- Kao sto bi moja majka rekla: "Probudi me kad sve prođe" - našalio se Veljko u najavi meča.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading