Uspešno održana internacionalna regata - Trofej Beograda

Autor: Tanjug

Sport

14.05.2018

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Internacionalna veslačka regata Trofej Beograda održana je na Adi Ciganiliji u 17 disciplina uz učešće posada iz Srbije i gostiju iz Bugarske, Grčke i Bosne i Hercegovine.

RepublikaFoto: Veslački savez Srbije

- U organizacionom smislu sve je funkcionisalo na najvišem niovu. Nijedna trka nije kasnila uprkos problemima sa velikom travom u jezeru. Koristim ovu priliku da se zahvalim svima koji su podržali organizaciju, posebno Gradskom sekretarijatu za omladinu i sport Grada Beograda, Ministarstvu omladine i sporta Republike Srbije i Javnom preduzeću Ada Ciganlija - rekao je generalni sekretar Veslačkog saveza Srbije Nebojša Jevremović.


Prema njegovim rečima Trofej Beograda bio je odlična uvertira za Svetski kup.

- Na Regatnoj stazi na Savskom jezeru za nešto manje od 20 dana očekuje nas još jedno izuzetno bitno međunarodno takmičenje. Očekujemo više od 1.000 učesnika iz preko 40 zemalja, a nadam se da ćemo i na toj regati organizacioni ispit položiti sa najvišim ocenama, kao što je uostalom bio slučaj i sa svim prethodnim internacionalnim regatama kada smo bili domaćini - istakao je Jevremović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading