Bokserski spektakl u Pinkiju: U subotu finalno veče "Memorijala Branko Pešić - Beogradski pobednik"

Autor:

Sport

27.04.2018

13:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bokserski spektakl "Memorijal Branko Pešić - Beogradski pobednik" ušao je u samu završnicu.

RepublikaFoto: Bokserski savez Srbije
Sve spremno za subotnje finale u Pinkiju

U bastionu borilačkih sportova u našoj zemlji, hali Pinki u Zemunu ljubitelji plementog sporta imali su priliku da u protekla tri dana uživaju u atraktivnim i sjajnim borbama koje su demonstrirali bokseri i dame, njih 180 iz 20 zemalja sveta.

Najbolji takmičari ovaj put došli su iz Rusije i Brazila, oni su zabeležili najviše pobeda uoči samih finala koja tek predstoje, a zakazana su za subotu sa početkom u 19 časova.

U ringu Pinkija predstavili su se bokseri iz Brazila, Indije, Škotske, Alžira, Moldavije, Makedonije, Poljske, Češke, Slovačke, Nemačke, Francuske, Belgije, Grčke, Izraela, Koreje... Kroz kvalfikacione mečeve, prodefilovao je veliki broj ljubitelja boksa, a za samo finale koje će biti u direktnom TV prenosu na TV Sportklub vlada ogromno interesovanje.

U tri dana sjajnih borbi, udarci su prštali na sve strane, a domaćinu, Srbiji, najbolje rezultate i borbe doneli su Sandro Poletan i Petar Stošić.

Pod pokroviteljstvom Grada Beograda i podržan od strane generalnog sponzora MTS-a,  56. "Memorijal Branko Pešić - Beogradski pobednik" iznedriće u subotu veče nove šampione, koji će se upisati u istoriju ovog međunarodnog turnira sa velikom tradicijom i poštovanjem, koji je jedan od najstarijih i najcenjenijih u Evropi. Ulaz je slobodan za sve posetioce.

Turnir je svrstan u A kategoriju turnira prema Svetskoj bokserskoj federaciji i u poslednjih 10 godina Svetska (AIBA) i Evropska (EUBC) bokserska federacija proglašavala ga je za najbolje organizovan turnir.

Veliko interesovanje za boks BSS koristi i za promociju olimpijske škole boksa, tako da nakon svake manifestacije boks postaje masovniji, dok klubovi dobijaju dodatnu podršku za nesmetano funkcionisanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading