ANA POSTALA MAMA NA SVET STIGAO MALI LUKA!

Sport

19.03.2018

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavlje u domu Švajnštajger-Ivanović počelo je u subotu uveče i još traje! Bivša teniserka Ana Ivanović (30) rodila je dečaka Luku u noći između subote i nedelje u Čikagu, uz prisustvo supruga Bastijana Švajnštajgera (33) i majke Dragane!

20 meseci su u braku Bastijan i Ana

MAMINA PODRŠKA

Ana se porodila na privatnoj klinici i sve je prošlo bez ikakvih neprijatnosti, a nemački fudbaler uzeo je slobodne dane i nije bio ni u protokolu za meč svog Čikago fajera protiv Minesote (1:2). Majka Dragana je još pre nekoliko dana otputovala u Sjedinjene Američke Države da bude uz ćerku i pomogne joj oko svega nepoznatog što je čeka sa sinom prvencem, dok smo sa ocem Miroslavom uspeli da stupimo u kontakt jer je ostao u Beogradu. Ivanovići se nikada nisu eksponirali preko imena svoje ćerke i ne daju izjave, ali je ponosni deda Miroslav za Srpski telegraf rešio da prozbori pokoju, a ujedno se zahvalio na čestitkama.

Majka Srpkinja, otac Nemac, Luka Amerikanac

LUKA SVETLOST

- Uhvatili ste me usred slavlja, sa društvom sam. Ne znam šta bih rekao sem da sam presrećan i da svima želim da dožive ovo što sam ja zahvaljujući mojoj Ani. Ona i beba su dobro, hvala na čestitkama - bilo je sve od Miroslava.

Kao što je Srpski telegraf nedavno pisao, Ana je sinu dala ime koje je često na prostorima njene rodne države, u dogovoru sa suprugom. Razlog tome je kompromis između nje i Bastijana jer će sin nositi nemačko prezime, s obzirom na to da je i Ana na venčanju postala gospođa Švajnštajger. Upravo grčko ime Luka je u toku 2017. godine ponelo najviše dečaka u njenom rodnom Beogradu, a znači svetlost (grč: luks). Sigurno je da se na ovome neće zaustaviti jer su oboje u intervjuima više puta isticali da žele veliku porodicu, pa čak i petoro dece.

Ponosni baba i deda

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading