ZOI: Ignjatovićeva napravila rezultat karijere!

Autor:

Sport

22.02.2018

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska skijašica Nevena Ignjatović ostvarila je najbolji plasman u karijeri na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu, zauzevši 14. mesto u disciplini alpska kombinacija.

RepublikaFoto: youtube.com/Skijanje.com
Ignjatovićeva odvezla sjajne dve trke

Nevena je trku završila sa 4 sekude i 21 stotinkom zaostatka za pobednicom Mišel Gizin iz Švajcarske, a naša skijašica je posle spusta bila na 16. mestu, da bi zahvaljujući sjajno odvezenom slalomu koji joj je doneo 10. poziciju u konačnom plasmanu osvojila mesto broj 14!

Prvo mesto i zlatna medalja pripala je Gizinovoj zahvaljujući sjajnim izdanjima u spustu i slalomu, koje joj je donelo ukupno vreme od dva minuta, 20 sekundi i 90 stotinki.

Srebro je pripalo Šifrinovoj sa 97 stotih delova sekunde zaostatka, dok je Švajcarkinja Vendi Holdener zauzela treće mesto i tako osvojila bronzano odličje sa 1,44 sekunde zaostatka.

Norvežanki Ragnhild Movinkel umalo je osvojila i treću medalju na Igrama u Pjongčangu, pošto je trku završila na četvrtom mestu sa 1,73 sekunde zaostatka, a peta je bila Slovakinja Petra Vlhova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading