Neverovatna tvrdnja hrvatskih novinara: SRPSKI RUKOMETAŠI LJUTI ŠTO IDU DALJE, hteli da se vrate kućama što pre!

Autor:

Sport

17.01.2018

16:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski rukometaši su zahvaljujući pobedi Šveđana nad Hrvatskom prošli u drugu fazu EP u rukometu, ali novinari zagrebačkog "Jutarnjeg lista" tvrde da naši igrači nisu bili nimalo srećni što će morati da igraju još tri utakmice na šampionatu!

RepublikaFoto: ehfeuro.com
Naši igrači navodno nisu oduševljeni što moraju još da igraju

Novinar "Jutarnjeg lista" je, navodno, prisustvovao sceni u hotelu "Lav", u kojem su bili smešteni srpski rukometaši i video je da su bili neraspoloženi i ljuti što moraju da nastave takmičenje, a već su javili porodicama da - stižu kući.

Plan im se izjalovio nakon što je postalo jasno da će Švedska slaviti u sudaru sa Hrvatima, što znači da su i Srbi osigurali plasman u drugu fazu ispred Islanda.

-  Šta se to dogodilo!? Pa mi idemo kući, javili smo svojima da dolazimo, nemojte sada da nas gnjavite - govorili su u srpski rukometaši, tvrdi "Jutarnji list".

Srbija će u drugoj fazi odmeriti snage sa Norveškom, Francuskom i Švedskom, ali bez prenetih bodova, što znači da bismo mogli da se domognemo polufinala samo u slučaju sva tri trijumfa. Prvi meč naši igraju u četvrtak 18. januara protiv Norveške od 18:15.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading