VESELIN VUJOVIĆ: Stojim iza svega što odluče u Savezu

Autor:

Sport

16.01.2018

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor rukometaša Slovenije Veselin Vujović izjavio je da je Evropsko prvenstvo prolazna stanica njegovom timu na putu ka Olimpijskim igrama u Tokiju.

Veselin Vujović

Rukovodstvo Rukometnog saveza Slovenije navodno ozbiljno razmišlja o napuštanju Evropskog prvenstva, zbog ogromnog nezadovoljstva suđenjem u drugoj utakmici protiv Nemačke, kada su zbog kontroverzne odluke ostali bez pobede nad evropskim šampionom.

- Jutros nismo trenirali, glave nam nisu za trening i sledeću utakmicu - rekao je Vujović.

- Jako je teško ekipu motivisati posle ovakve dve utakmice. Samo bih poručio predsedniku i ljudima iz Saveza da budu odlučni i hrabri, kao što tražim od rukometaša kada se suoče s nekim problemom. Oni treba to da počiste sami, to je njihovo dvorište. Stojim iza svega što odluče u Savezu.

Slovenci su navodno spremni i da napuste Evropsko prvenstvo.

- Ako odluka bude da ostanemo, moraćemo da smognemo snage da pobedimo Crnu Goru. Treba da nastavimo da podižemo rejting, da postanemo ozbiljna, prava reprezentacija koja može da se suprotstavi svima. Naš cilj je Tokio. Ovo Evropsko prvenstvo je trebalo da bude prolazna stanica, ali ne želimo da nas tretiraju kao da smo u zadnjem vagonu te stanice. Došli smo vozom, ali mi smo reprezentacija koja sedi u kupeu, a ne teretnom vagonu. Siguran sam da je neka druga reprezentacija bila nasuprot Nemačke, recimo Francuzi, do ovog ne bi došlo - istakao je Vujović.

Meč između Slovenije i Crne Gore igra se u sredu od 20.30 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading