(VIDEO) RUGLO U SPLITU: Evo kako izgleda nedovršena Spaladium arena dva dana uoči meča Hrvatska - Srbija

Autor: Index.hr

Sport

10.01.2018

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski mediji objavili su kako izgleda dvorana "Spaladium arena" u Splitu dva dana uoči meča Hrvatska - Srbija, kojim će biti otvoreno rukometno Evropsko prvenstvo.

RepublikaFoto: youtube.com/index.hr
Spaladium arena i okolina oko nje

Nevreme koje je pogodilo Split i okolinu pokidalo je cirade kojima je Spaladium arena bila prekrivena. Posle kidanja cirade na Areni se vide konstrukcija, sajle i žice.

Spaladium arena je izgrađena 2009. za SP u rukometu. Splitska dvorana je tada najavljivana kao veliki projekat, ali skoro 10 godina kasnije i dalje je ovaj objekat nedovršen.

Hrvatski mediji objavili su snimak na kome se jasno vidi da fasade nema, tj. da je spoljašnost nedovršena, a da se oko dvorane mogu videti i osnovi konstrukcije, sajle i žice.

Ostaje pomalo nejasno kako je EHF uopšte dao dozvolu organizatorima da se mečevi kontinentalnog prvenstva igraju u objektu koji je u ovakvom stanju.

Oko dvorane se nalazi ograda, koja je srušena pod naletima vetra, dok se ispred stvorila ogromna bara.

Hrvatski mediji se brinu za bezbednost navijača i pitaju se ko je dozvolio da se utakmice igraju u ovoj dvorani.

U Spaladium areni biće odigrani mečevi u grupi A u kojoj se pored Srbije i Hrvatske nalaze još i selekcije Islanda i Švedske.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading