ŠOK U HRVATSKOJ: Ništa od rukometnog EP u Zagrebu?

Autor: 24sata.hr

Sport

09.01.2018

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Ingra, koja je izgradila zagrebačku "Arenu", planira da zatvori vrata dvorane tri dana pre početka Evropskog prvenstva za rukometaše.

RepublikaFoto: youtube.com/Klub Milan Bandić
Zagrebačka Arena bi mogla da ostane bez EP

Hrvatski mediji navode da ova kompanija ima neraščišćene račune sa Zagrebačkim holdingom, Gradom Zagrebom i hrvatskom Vladom zbog čega preti da ne dozvoli odigravanje EP u Areni.

EP u petak u Splitu otvaraju Srbija i Hrvatska. Arena će biti domaćin grupe C u kojoj se nalaze Crna Gora, Nemačka, Makedonija i Slovenija.

Druga faza EP trebalo bi da bude odigrana u Zagrebu. Sve utakmice za grupnu fazu su rasprodate, ali su organizatori naišli na veliki problem.

- U sredu šaljemo dopis RS Hrvatske. Utakmice neće biti odigrane u Areni - rekao je prvi čovek Ingre Igor Openhajm.

On je dodao da je njegova kompanija bila prisiljena na ovaj potez, jer Grad Zagreb i Vlada Hrvatske nisu platili najamninu. Navodno se radi o dva miliona evra.

Čelnici RS Hrvatske su iznenađeni ovim potezom.

- Ne želimo ništa da komentarišemo dok ne dobijemo zvaničan dopis. To nije naša odgovornost - rekao je portparol RS Hrvatske Ivica Maraš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading