Savić: Pokazaću deci čari, zavoleće šampionski sport!

Autor:

Sport

27.11.2017

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za budućnost srpskog vaterpola ne moramo da brinemo. Jedna od potvrda je i kamp vodenih sportova Number one, koji će se sledećeg leta održati u Vrnjačkoj Banji.

RepublikaFoto: Vindsport
Dejan Savić i Davor Štefanek

Koordinator i zaštitno lice projekta je naš proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen, a sada je dobio veliko pojačanje u vidu selektora "delfina" Dejana Savića.

- U dogovoru sa Nikolom, došli smo na ideju da napravimo posebnu Čempion čelendž nedelju u kampu. Želim da klince naučim najboljem vaterpolu i da upoznaju lepotu ovog sporta kako u teoriji, tako i u praksi. Taj deo ćemo voditi moj dugogodišnji prijatelj i kolega Igor Milanović i ja.

- Cilj nam je da zajedno stvorimo svetski vaterpolo centar, da valorizujemo uspehe srpskog vaterpola kroz kreiranje Srbije kao centra stručnog i kvalitetnog rada i stvaranja kvalitetnih igrača za klubove i reprezentaciju - rekao je Savić prilikom predstavljanja projekta na tek završenom Sajmu sporta na štandu "Number one" u saradnji sa "Vind sportom", gde mu je društvo pravio olimpijski šampion u rvanju Davor Štefanek.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading