VASO BAKOČEVIĆ; Ne zelim da ga pobedim, želim da ga OZBILJNO POVREDIM

Autor:

Sport

22.11.2017

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Megdan 2, za sada jedan od najposećenijih MMA spektakla biće održan 25. novembra u Novom Sadu. Ljubitelje borilačkih veština očekuje mnogo uzbudljivih borbi, a učestvovaće takmičari iz 15 zemalja.

Foto: youtube.com/Megdan Fight
Vaso Bakočević

Još na prvoj konferenciji za štampu, naš čuveni borac Vaso Bakočević umalo "glavu nije skinuo" svom protivniku iz Bugarske zbog psovki koje su uputili jedno drugom,

- Kad mi je pomenuo familiju, to je bio 'blekaut'. Ostavljam odmah sport sa strane, sa tim se ne zajeb***. Ja nikome familiju ne diram, pa neće sigurno ni ovaj moju - pričao je Bakočević posle incidenta.

- Ja ne samo da želim da ga pobedim, želim da ga ozbiljno povredim - rekao je Vaso Bakočević u intervjuu na Sport Klubu.

Pored Vase, čija borba će očigledno biti najgledanija, gledaćemo još 12 mečeva u subotu, 25. novembra u velikoj hali Spensa u Novom Sadu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading