RUKOMETAŠICE ODBROJAVAJU DANE DO ODLASKA U NEMAČKU Obradović: Ima još posla do SP

Autor:

Sport

22.11.2017

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović izjavio je da njegovu ekipu čeka još posla do odlaska na Svetsko prvenstvo i prvog meča sa Kinom.

RepublikaFoto: rss.org.rs
Obradović sa srpskim rukometašicama

Rukometašice Srbije pobedile su u Kovilovu Slovačku sa 26:24 u pripremnom meču za SP. Te dve selekcije su već odigrale jedan meč, u Pančevu, i on je završen nerešeno 30:30.

- Prvo poluvreme je bilo preslikano od juče iz Pančeva, kao i drugo, s tim što smo kontrolisali rezultat. Nismo dozvolili pad na kraju, već smo pobedili. Odbrana je bila bolja. Bilo je dosta dobrih stvari, ali i onih na kojima ćemo raditi narednih dana - rekao je Obradović.

On je istakao da je važno što ima prostora, ali i vremena za napredak.

- Ostaje nam da iskristališemo detalje. Imali smo šest primljenih golova iz kontranapada. Znaju one ko kada sprečava, ali možda malo voljni momenat i umor, utiču na to. Uradićemo sve da uđemo u formu kada to bude trebalo. Vratiće nam se Joka (Jovana Stoiljković), a razgovaraću i sa Кaćom (Кatarina Tomašević zbog privatnih razloga nije sa ekipom), da vidimo kakvo je stanje - rekao je Obradović.

Rukometašicama Srbije sada predstoje pripremni mečevi protiv Crne Gore, u nedelju i ponedeljak. Ekipa put Nemačke kreće 1. decembra.

Svetsko prvenstvo će biti održano od 1. do 17. decembra u Nemačkoj.

Srbija će u Lajpcigu igrati u Grupi D protiv Kine, Kameruna, Nemačke, Holandije i Južne Koreje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading