Babić: Nokautiraću rivale u punoj Beogradskoj areni

Autor:

Sport

16.11.2017

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do početka jubilarne 60. Zlatne rukavice ostalo je manje od nedelju dana, a atmosfera već počinje da se usijava.

RepublikaFoto: instagram.com/boksklubfontana/
Babić najavljuje dobar rezultat na "Zlatnoj rukavici"

Srpski bokseri glazuru na formu sa priprema u Makedoniji stavljaju na Zlatiboru, a onda obećavaju bespoštednu borbu u Beogradskoj areni (od 23. do 25. novembra), u kojoj najavljuju da će u svim kategorijama ići na titulu. Svakako najatraktivnije borbe očekuju se kod teškaša (preko 91 kilograma), kategoriji u kojoj će našu zemlju predstavljati aktuelni beogradski pobednik Vladan Babić (26). On u razgovoru za Srpski telegraf obećava "patosiranje" protivnika iako još uvek ne zna ko će mu biti glavni konkurenti za zlato.

RepublikaFoto: Promo foto

- Ne volim da dajem jake izjave i prazna obećanja, ali na ovakvom spektaklu mi je obaveza da idem na nokaut u svakoj borbi. Verujem u sebe, osećam se spremno, a kao i svi naši predstavnici formu tempiram za samo takmičenje. Borio sam se već pred beogradskom publikom, ali nikada u ovakvom ambijentu i pred punom Arenom. Učiniću sve da obradujem naše navijače, obećavam im bespoštednu borbu u svojoj kategoriji, a isto razmišljaju i ostali srpski reprezentativci - najavio je Babić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sretko

21.11.2017 19:40

Da da da "Debeli" ti češ oboriti sam sebe! Da ti domaći suci uvek ner pomažu, ti bi bio uvek pobedjen.