Turnir svetske serije boraca King of Kings

Autor:

Sport

15.11.2017

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko želite da uživate u vatrenoj borbi u ringu, imate priliku da pogledate uzbudljivi meč turnira King of Kings, u okviru kog ce svoje snage odmeriti heroja kik-boksa iz Litvanije Tomas Pakutinskas i japanska MMA i džudo legenda Satoši Iši.

Foto: Promo foto

Posle slabijih protivnika u nedavnim borbama u okviru ove serije, Pakutinskas će sada biti pred pravim izazovom protiv osvajača zlatne olimpijske medalje u džudou. Išli je zabeležio pobede protiv nekih od najboljih boraca na svetu, kao što su K-1 legenda Džerom Le Baner, bivši UFC šampion u teškoj kategoriji Tim Silvija i čuveni rvač i borac Džef Monson.

Pobedom pred navijačima u svom rodnom gradu Pakutinskas može da dokaže da je teškaš svetske klase. Na rasporedu je i povratak Igansa Barisasa iz Litvanije, koji će se boriti sa Konstantionsom Skordulijem iz Grčke po MMA bušido pravilima. Barisas je pobedio u sedam poslednjih borbi i želi da nastavi pobednički niz 18. novembra.

Kanal FightBox sa ponosom najavljuje da se King of Kings, jedan od najpopularnijih brendova kik-boksa, koji se vraća na male ekrane u prenosu uživo iz Viljnusa u Litvaniji u subotu, 18. novembra 2017. godine, sa početkom u 18 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading