SRPSKI BOKSER SAMOUVEREN Panić: Napadam zlato na Zlatnoj rukavici!

Autor:

Sport

14.11.2017

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski bokseri prštaće od snage! Reprezentativci su odradili 13 dana priprema u Makedoniji gde su imali i jaču proveru na turniru Zlatni gong, a sada su do 22. novembra na Zlatiboru gde će dovesti formu do savršenstva pred jubilarnu 60. Zlatnu rukavicu koja će se od 23. do 25. novembra održati u Beogradskoj areni.

RepublikaFoto: Promo foto
Panić sreman za spektakl u Beogradu

Jedan od momaka na koje najviše računa Bokserski savez Srbije predvođen predsednikom Nenadom Borovčaninom je i Stefan Panić (20) koji će se boriti u kategoriji do 75 kilograma.

RepublikaFoto: Promo foto

- Puno su nam značile pripreme u Makedoniji. Posle tri godine naši bokseri su uopšte išli na pripreme i to zahvaljujući predsedniku Borovčaninu koji i sam kao iskusan bokser najbolje zna šta nam je potrebno. Sada smo se preselili na Zlatibor gde nastavljamo jako da radimo do 22. novembra. Pridružili su nam se i reprezentativci Bosne i Hercegovine i Slovenije, imamo jake sparing partnere. Zato sam uveren da ćemo se spremni vratiti u Beograd, imamo dovoljno vremena da se pripremimo za predstojeće mečeve. Ja napadam zlato, to očekujem od sebe, ali i od ostalih mojih drugova iz reprezentacije - rekao je Panić za Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading